Підірвалися на міні біля Количівки: три людини загинули, троє в лікарні

Підірвалися на міні біля Количівки: три людини загинули, троє в лікарні

Оновлено
Підірвалися на міні біля Количівки: три людини загинули, троє в лікарні
. ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ. Уніан

6 березня на Київській трасі під Количівкою автомобіль з шістьма людьми підірвався на міні. Про це Суспільному розповів чернігівський адвокат Анатолій Селюх.

За його словами, в автомобілі була його дружина з сином та племінником, жінка та брат з сестрою Володимир і Вікторія Палуби. Внаслідок вибуху загинула дружина Анатолія Селюха та Володимир і Вікторія Палуби.

За словами Анатолія Селюха, 5 березня увечері до села Іванівка увійшли окупаційні війська РФ. У місцевого населення позабирали телефони та зламали сім карти. Автоматними чергами вистрілювали замки у дверях приватних будинків.

Як розповів Анатолій Селюх, 6 березня Володимир Палуб та його сестра Вікторія домовилися з окупантами про виїзд з Іванівки. За кермом автомобіля був Володимир, крім нього в салоні було п'ятеро людей. Серед них - дружина Анатолія Селюха і син. Вони рухалися в напрямку з Іванівки до Количівки.

На під'їзді до Количівки автомобіль натрапив на міну. Троє дорослих загинули.

Підірвалися на міні біля Количівки: три людини загинули, троє дітей в лікарні
Володимир і Вікторія Палуби. ФОТО: Аліна Палуб

15-річний син Анатолія Селюха вижив, його вибуховою хвилею викинуло з автівки на дорогу. Він розповідав, що міни були замасковані соломою та сміттям, але їх можна розгледіти.

Син Анатолія Селюха зараз перебуває в дитячій обласній лікарні, в нього черепно-мозкова травма та переломи ніг. 16-річний хлопець в неврології міської лікарні №2. Ще одну жінку, яка перебувала в салоні авто, також доправили до лікарні.

Нагадаємо, раніше голова Чернігівської ОДА В'ячеслав Чаус у своєму зверненні до жителів області повідомляв, що всі виїзди з Чернігова заміновані, пересуватися автотранспортом небезпечно. За його словами, без “зеленого коридору” виїжджати з Чернігова ризиковано.

Читайте також:

Пошкоджені житлові будинки і паркан церкви. Окупанти вкотре обстріляли мирні райони Чернігова

На початок