Рівнянка створює патріотичні аватарки, щоб допомогти ЗСУ

Рівнянка створює патріотичні аватарки, щоб допомогти ЗСУ

Рівнянка створює патріотичні аватарки, щоб допомогти ЗСУ
. Фото: Суспільне Рівне

25 тисяч гривень на підтримку Збройних сил України за 2 дні вдалося зібрати рівнянці Олені Васильчук. На своїй інстаграм-сторінці дівчина закликала людей перекидати кошти через розділ "Допомога Збройним силам України" у мобільних додатках. Тим, хто це зробив, вона дарувала патріотичну аватарку.

Олена Васильчук – дизайнерка-початківиця та smm-менеджерка. Створювати патріотичні аватарки почала, щоб заспокоїтися після перегляду новин з фронту.

"Це почалося увечері, були сирени. Потім мені хотілося відволіктись від цих всіх негативних думок. Почала робити ці аватарки, собі зробила, своїм близьким, потім почала робити подругам надсилати. Я відволіклась. Мені стало трішки спокійніше і взагалі спокійніше від того, що я допомагаю Україні", – каже дівчина.

Щоб отримати патріотичну аватарку від Олени Васильчук достатньо скинути не менше 50 гривень на рахунок Збройних сил Україні і надіслати їй скрін відповідної квитанції.

"Після того, як я поробила своїм родичам, знайомим вони почали мене репостити, в сторіз відмічати, хто, можливо, іще хоче аватарки. Я придумала, щоб мінімум 50 гривень за аватарку, але люди надсилали особисто кожен від себе взагалі різні суми. Хтось надсилав 50 гривень, хтось надсилав 100, хтось 500. Є такі, що надсилали і тисячу гривень. Є люди, які зверталися по декілька раз. За 2 дні у нас вийшло майже 25 тисяч гривень", – додає Олена Васильчук.

Патріотичні аватарки дівчина створює, оброблюючи фотопортрет замовника за допомогою мобільного додатку. Робить це з власного смартфона. Один портрет створює вже за кілька хвилин.

Читайте також

  • У Рівному волонтери виготовляють маскувальні нашоломники для військових
  • У майстерні рівненського драмтеатру замість костюмів шиють балаклави
  • "Волонтерить весь колектив": у драмтеатрі розгорнули обласний штаб допомоги
  • "Під покровом пречистої": у рівненському соборі розгорнули волонтерський штаб

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок