"Укроборонпром" почав ремонтувати російську трофейну техніку

"Укроборонпром" почав ремонтувати російську трофейну техніку

"Укроборонпром" почав ремонтувати російську трофейну техніку
. Генеральний штаб ЗСУ

"Підприємства держконцерну "Укроборонпром" почав приймати та ремонтувати трофейну техніку, захоплену у російських військових.

Про це повідомляє Генеральний штаб.

Зокрема, ГШ продемонстрував захоплену українськими бійцями спеціальну броньовану розвідувальну машину "Тигр", яка раніше належала російській армії.

"Майже нова, малий пробіг, двигун, коробка та ходова цілі. Є сліди обгоряння та невеликі залишки органіки", — зауважили у Генштабі.

Військові запевнили, що автомобіль добре послужить Україні.

Вторгнення Росії в України — останні новини на Суспільному

Що відомо

  • 1 березня бійці 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади захопили два танки, два БТРи та три вантажівки з боєприпасами.
  • 128-а бригада під час бою 28 лютого захопили техніку окупантів та взяли у полон двох росіян.
  • 24 лютого на чернігівському напрямку та безпосередньо на підході до Чернігова українським військовим вдалося утримати оборону та відбити прорив російських військ, захопивши ворожі трофеї у вигляді техніки та документів з особистими даними росіян.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну. День восьмий. Онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок