Влада Німеччини конфіскувала яхту російського олігарха за 600 мільйонів доларів

Влада Німеччини конфіскувала яхту російського олігарха за 600 мільйонів доларів

Влада Німеччини конфіскувала яхту російського олігарха за 600 мільйонів доларів
. Ілюстративне фото, Unsplash

Німеччина конфіскувала 156-метрову яхту прокремлівського олігарха Алішера Усманова вартістю 600 мільйонів доларів, повідомляє Forbes.

"Німецька влада арештувала 512-футову яхту російського мільярдера Алішера Усманова в північному місті Гамбурзі", – ідеться у повідомленні.

Раніше він, як і більшість олігархів з оточення Путіна потрапив під економічні санкції ЄС та США.

Що відомо

  • Євросоюз оголосив про нові санкції проти росіян через напад РФ на Україну. До списку потрапили 25 людей — політики, олігархи та пропагандистські медіа.
  • 28 лютого набули чинності санкції Європейського Союзу проти Росії, запроваджені у зв'язку з нападом на Україну.
  • 27 лютого США попередили, що днями спільно із союзниками планують запровадити новий пакет санкцій проти економіки Росії, які передбачають відключення країни від міжнародної системи платежів SWIFT та обмеження спроможності Центробанку РФ використовувати свої резерви.
  • За підсумками позачергової зустрічі міністрів закордонних справ ЄС 27 лютого Євросоюз вирішив надати Україні летальну зброю на загальну суму 450 мільйонів євро та ще 50 мільйонів євро на нелетальні постачання.
  • Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн повідомила, що Євросоюз вирішив повністю закрити повітряний простір для російських літаків.

Читайте також

Як у світі продовжують підтримувати українців під час війни з Росією — фоторепортажі протестівVol.2.

Підписуйтесь на розсилку Суспільного головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас

На початок