Дату пробного ЗНО можуть перенести — черкаські освітяни

Дату пробного ЗНО можуть перенести — черкаські освітяни

Ексклюзивно
Дату пробного ЗНО можуть перенести — черкаські освітяни
. Суспільне: Черкаси

Дату проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання, яке було заплановане на 19 та 26 березня 2022-го, можуть перенести, втім дати поки що невідомі. Про це повідомила Суспільному проректорка з питань ЗНО Черкаського інституту післядипломної освіти області Наталія Лісова.

За її словами у 2022 році на пробне ЗНО зареєструвалися 4 тисячі 555 учасників. Про зміни усіх їх повідомлять після двотижневих канікул.

"Інформації немає ніякої, знаємо тільки за канікули, які тривають зараз. Люди ж пороз'їжджалися, евакуювалися, тому сайт тільки працює".

Як розповів начальник обласного управління освіти і науки Валерій Данилевський, наразі не відомо, коли і як відбуватиметься пробне ЗНО.

"Нічого прокоментувати не можу, оскільки інформацією не володію, Міністерство ніякої інформації із цього приводу не надавало поки що", — прокоментував він.

Що відомо

  • Черкаські школярі пішли на канікули із 28 лютого по 13 березня, освітній процес у дитячих садочках — призупинили, повідомив виконувач обов’язків директора міського департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов.
  • Освітній процес призупинили згідно з рекомендаціями Міністерства освіти та науки України у зв’язку із введенням в країні воєнного стану.
  • З 24 лютого по усій території Черкаської області з 22:00 до 6:00 розпочала діяти комендантська година. Про це повідомив голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко. У цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях без спеціальних перепусток і посвідчень. Їх отримають працівники підприємств, установ і організацій, що забезпечують життєдіяльність області.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок