Одеський аеропорт припинить роботу 21 березня

Одеський аеропорт припинить роботу 21 березня

Одеський аеропорт припинить роботу 21 березня
. Одесса-медиа

Аеропорт “Одеса” буде закритий з 20:00 21 березня по 02:00 4 квітня. Про це повідомили у пресслужбі летовища. Скасовані усі цивільні рейси, крім заздалегідь погоджених. Зокрема, для перевезення людей "з метою забезпечення захисту національних інтересів та у зв’язку з виконанням міжнародних зобов’язань".

Роботи на будівництві нової рульової доріжки, що має з’єднати нову злітно-посадкову смугу з новим пероном продовжаться. За попередніми даними, ці роботи триватимуть до липня.

“Ці заходи є вимушеними і спрямовані на убезпечення наших пасажирів та жителів регіону. Водночас, вони дозволять розпочати фінальний етап реконструкціі аеровокзального комплексу раніше запланованого,” - зазначили у пресслужбі.

Що відомо:

  • Одеським лікарням не вистачає 30 апаратів штучної вентиляції легень.
  • Мер Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про тимчасове зупинення роботи об'єктів загального користування з метою попередження розповсюдження коронавірусу.
  • В Одесі та області запрацювала «гаряча лінія» з питань коронавірусу COVID-19.
  • Карантин: що закриють в Одесі та області через загрозу поширення коронавірусу.
  • Віцемер Одеської міської ради Павло Вугельман повідомив, що усі масові заходи, серед яких зокрема – Гуморина, або спортивні змагання, будуть скасовані через загрозу поширення коронавірусу.
  • Кабінет міністрів ввів тритижневий карантин по всій Україні. Уряд ухвалив рішення обмежити проведення масових заходів за участі 200 і більше осіб.
На початок