На Франківщині цифрове телебачення може працювати з перебоями

На Франківщині цифрове телебачення може працювати з перебоями

На Франківщині цифрове телебачення може працювати з перебоями
. Facebook

На території України, і на Івано-Франківщині зокрема, відбуватиметься перехід на резервне мовлення Т2. Через це, можливо, частина телеканалів не буде мовити протягом певного часу. Про це Суспільному сказав представник Національної ради в області Ігор Маслов.

За його словами, це роблять для того, щоб українці отримали безперебійний доступ до цифрового сигналу. Якщо зникатимуть деякі сигнали, Ігор Маслов закликає людей не хвилювалися — це відбувається переключення і тестування резервних каналів.

"Єдиний новинний марафон йде на всіх телеканалах, тому, якщо він зникне на одному, то продовжуватиметься на іншому. Окрім того, ви вже знаєте, що марафон транслюється на радіо, в Інтернеті та YouTube", — каже Ігор Маслов.

Представник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення в області запевнив, що після завершення таких робіт мовлення телеканалів відновиться автоматично.

Читайте також

  • Можливі проблеми з ТБ та інтернетом: окупанти планують глушити зв'язок на Волині
  • В Україні відкривають тестову зону 5G — Мінцифри

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок