Втекли з-під варти: на Закарпатті розшукують Владислава Танчинця та Анатолія Спірова

Втекли з-під варти: на Закарпатті розшукують Владислава Танчинця та Анатолія Спірова

Втекли з-під варти: на Закарпатті розшукують Владислава Танчинця та Анатолія Спірова
. Фото: Нацполіція Закарпаття

Двох жителів Виноградова, Владислава Танчинця та Анатолія Спірова, розшукує поліція на Закарпатті. Чоловіки вночі 16-лютого втекли з Виноградівського ізолятора тимчасового тримання, — розповіла Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

За її словами, втекли з-під варти чоловіки близько 00:30. "Двоє 29-річних чоловіків напали на конвоїра та чергового, після чого зникли у невідому напрямку. Одного з працівників ізолятора тимчасового тримання госпіталізували до лікарні. На пошуки втікачів орієнтовано всі наряди поліції регіону, також відповідні заходи проводять оперативні підрозділи", — розповіла речниця.

Ганна Дан додала: "Службовців, які несли службу цієї ночі та їх керівників відсторонили від роботи для того, щоб була можливість провести об'єктивне розслідування. Всі матеріали справи передадуть ДБР для того, щоб вони провели розслідування, та встановили за яких умов та причин затримані втекли".

Поліція звертається до громадян: "Кому відоме місце знаходження вказаних фігурантів, повідомити про це на лінію "102".

Що відомо про втікачів

  • Владислав Танчинець — житель Виноградова, якого підозрюють у незаконному виробництві, придбанні, зберіганні, перевезенні, пересиланні чи збуті наркотиків. 16 лютого Виноградівський районний суд мав розглядати справи щодо втікача.
  • Анатолій Спіров — житель Виноградова, якого підозрюють у розбої, поєднаному з проникненням у житло, втягненні неповнолітніх до протиправної діяльності, незаконному виготовленні та переробці вогнепальної зброї, викраденні, привласненні, вимаганні документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства.

Читайте нас у Telegram, Viber та Instagram

На початок