На Івано-Франківщині від хвороби помер учасник АТО

На Івано-Франківщині від хвороби помер учасник АТО

На Івано-Франківщині від хвороби помер учасник АТО
. Фото: Facebook/Володимир Веркалець

На Івано-Франківщині через хворобу помер учасник АТО Роман Кицела. Про це кореспондентці Суспільного розповіла заступниця начальника відділу управління соціального захисту Івано-Франківської райдержадміністрації Оксана Пашинська.

З її слів, 35-річний Роман Кицела помер через захворювання, на яке занедужав, коли воював на фронті.

"У нього було захворювання, пов'язане із захистом Батьківщини. Діагноз ми не розголошуємо. Він мав інвалідність другої групи внаслідок війни. Захворів, коли брав участь у бойових діях в зоні антитерористичної операції", — каже Оксана Пашинська.

Що відомо про бійця

Роман Кицела вирушив на фронт у квітні 2015 року. Додому повернувся через рік. Служив у військовій частині № 4680. До того як поїхав у зону АТО та після повернення, Роман Кицела працював на Бурштинській ТЕС, однак через хворобу залишив роботу.

Воїн проживав з мамою у селі Демешківці Галицької територіальної громади. У чоловіка залишилася 10-річна дочка.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок