Хмарно і з дощами. Якою буде погода в Україні 8 лютого

Хмарно і з дощами. Якою буде погода в Україні 8 лютого

Хмарно і з дощами. Якою буде погода в Україні 8 лютого
. pexels.com

У більшості областей України 8 лютого слід очікувати невеликих дощів, подекуди — зі снігом. Лише в центрі й частково на заході буде сухо і хмарно. Стовпчик термометра триматиметься на позначках ледь вище нуля.

Про це йдеться в прогнозі погоди від Укргідрометцентру.

У Закарпатській, Львівській, Волинській та Івано-Франківській областях синоптики прогнозують мокрий сніг за температури від +1 до +3°C удень (дещо вище в Ужгороді: +3..+5°C) та від -1 до +2°C уночі.

Натомість Крим, Одещину, Миколаївщину, Херсонщину, Запоріжжя, Донеччину, Луганщину, Дніпропетровщину, Харківщину, Сумщину накриють невеликі дощі. Стовпчик термометра вдень коливатиметься від 0..+2°C у Сумах до +5..+7°C в Криму.

Тим часом у центрі та на заході — Рівненська, Тернопільська, Чернівецька, Хмельницька, Вінницька, Чернігівська, Черкаська і Кіровоградська області — прогнозується суха погода за температури від 0 до +2°C удень.

На дорогах, крім півдня, вночі та вранці місцями очікується ожеледиця. Вітер переважно північно-західний (у східній частині — південно-східний), 7-12 м/с.

У Києві, згідно з прогнозом, буде сухо і хмарно. Температура і вдень, і вночі коливатиметься від -1 до +1°C.

Хмарно і з дощами. Якою буде погода в Україні 8 лютого
Прогноз погоди в Україні на 8 лютого 2022 року. Фото: Укргідрометцентр

Підписуйтесь на розсилку Суспільного — головні новини та тексти тижня в одному листі.

Що відомо

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок