Kalush Orchestra представили пісню для Нацвідбору на "Євробачення-2022"

Kalush Orchestra представили пісню для Нацвідбору на "Євробачення-2022"

Kalush Orchestra представили пісню для Нацвідбору на "Євробачення-2022"
. Фото: Slukh

Фіналісти Нацвідбору на "Євробачення-2022" Kalush Orchestra представили пісню "Stefania", з якою гурт піде на конкурс.

Конкурсна пісня Стефанія присвячена мамі Олега Псюка.

"Чому пісня "Стефанія" називається саме так? Бо мою маму звати Стефанія – пісню я присвятив своїй мамі. Вона, напевне, не очікувала такого і ще навіть про це не знає. В нас з мамою, можливо, не завжди були найкращі стосунки, але я багато чого теплого хотів би їй сказати. Думаю, їй буде приємно, якщо ця пісня пройде на Євробачення. А якщо вона виграє на конкурсі в Італії, це буде круто", – розповів Олег Псюк.

Почути пісню можна також на цифрових платформах: Apple Music, Spotify, YouTube Music, Deezer.

Що відомо

  • Фінал Національного відбору на Євробачення-2022 відбудеться у форматі телевізійного концерту 12 лютого о 18:30 в прямому ефірі суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ.
  • За результатами жеребкування, у першій частині шоу виступлять Cloudless, Michael Soul, Barleben та Our Atlantic, у другій — Alina Pash, Kalush Orchestra, Roxolana та Wellboy.
  • Виробництвом телеверсії фіналу Нацвідбору займається компанія "Френдс Про ТВ", яка також створить резервний запис виступу переможця Нацвідбору для показу під час проведення Євробачення-2022 в Італії та забезпечить постановку номера в Турині.
  • Зазначимо, що до Суспільного надійшло 284 заявки на участь у Нацвідборі. 17 січня було оголошено 27 учасників, які потрапили до лонглиста Національного відбору на участь у Пісенному конкурсі Євробачення-2022.
  • Суспільний мовник, як член Європейської мовної спілки, є організатором Національного відбору на участь у 66-му Пісенному конкурсі Євробачення-2022.
  • Нагадаємо, господарем цьогорічного Євробачення-2022 є місто Турин в Італії. У конкурсі візьме участь 41 країна. Великий фінал відбудеться на арені Pala Olimpico 14 травня; півфінали — 10 та 12 травня.
  • Шукайте нові епізоди подкасту "Вотсап, Eurovision" від Суспільного за посиланням.

Читайте також

Олег Псюк, гурт KALUSH: "Моя найбільша сила – сила волі"

Kalush Orchestra — про Go_A та пісню для Нацвідбору | Вотсап, Eurovision

Олег Псюк пояснив, чим відрізняється Kalush від Kalush Orchestra

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

На початок