На Львівщині перекинувся рейсовий автобус: 14 постраждалих

На Львівщині перекинувся рейсовий автобус: 14 постраждалих

Доповнено
На Львівщині перекинувся рейсовий автобус: 14 постраждалих
. Суспільне Львів

Вночі 30 січня на трасі Київ — Чоп на Львівщині у ДТП потрапив рейсовий автобус "Харків — Слупськ (Польща)". Внаслідок аварії постраждали 14 людей.

Про це повідомляє пресцентр ДСНС.

У відомстві уточнили, що аварія сталася о 02:03 поблизу села Хватів Золочівського району Львівської області. За даними рятувальників, автобус з’їхав у кювет та перекинувся.

Як розповіла у коментарі Суспільному речниця Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва, медики оглянули 16 людей, з них 14 — госпіталізували у лікарні Львова, Буська та Бродів.

"Виклик надійшов о 01:54. У Львівську лікарню швидкої допомоги одразу госпіталізували чотирьох людей, у лікарню міста Броди госпіталізували 8 людей, з них трьох потім перевезли у ЛШМД. Ще двох людей завезли у Буську лікарню. Важких травм не було. В основному — це забої, садна, вивихи, переломи і струс мозку", — розповіла Андрєєва.

До допомоги травмованим залучили вісім рятувальників та дві одиниці техніки. Також на місці працювали 8 бригад швидкої. Що стало причиною ДТП наразі не відомо. Як повідомили у поліції Львівщини, за цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті, — до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Що відомо

  • 23 січня у Самборі, що на Львівщині, 20-річний водій авто "Опель Вектра" збив подружжя та двох дітей на тротуарі. Травмованих госпіталізували до лікарень.
  • 9 січня внаслідок аварії на автодорозі "Львів – Радехів – Луцьк" у селі Бабичі на Львівщині п’ятеро людей дістали травми, з них троє – неповнолітні.

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок