Тайсон Ф'юрі звинуватив Олександра Усика у вживанні стероїдів: що він сказав

Тайсон Ф'юрі звинуватив Олександра Усика у вживанні стероїдів: що він сказав

Тайсон Ф'юрі звинуватив Олександра Усика у вживанні стероїдів: що він сказав
. АР

Самого ж британця у минулому дискваліфіковували за вживання допінгу.

Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі звинуватив українського боксера Олександра Усика, який володіє поясами WBA, IBF та WBO, у вживанні стероїдів.

У вересні 2021 року відбулася зміна володаря чемпіонських поясів у важкій вазі. Олександр Усик рішенням суддів переміг британця Ентоні Джошуа, ставши новим чемпіоном світу.

Читайте також: "Я був ментально вбитий". Ентоні Джошуа – про поразку від Усика та як налаштовується на реванш

На відміну від Джошуа Тайсону Ф'юрі вдалося втримати чемпіонський пояс WBC у трилогії з Діонтеєм Вайлдером. Під час тренування британець звинуватив Джошуа у тому, що той втратив свої титули у бою проти боксера, якого накачали стероїдами.

"Не можу повірити, що Джошуа програв та повернув Україні усі чемпіонські пояси. Після моєї важкої праці, щоб відібрати їх. Він просто дозволив маленькій стероїдній людині піднятися з середньоваговиків та відібрати усі пояси", - сказав Ф'юрі.

За словами британця, тепер йому доведеться самому повертати чемпіонські пояси у Велику Британію. Хоча об'єднавчий бій між Ф'юрі та Усиком ще не запланований.

"Доведеться мені, британському ланкастерському бомбардувальнику, битися з цією маленькою стероїдною головою, щоб відібрати чемпіонські пояси та повернути їх до Великої Британії. Дайте мені таку можливість, і я поверну їх туди, де їм належить бути".

Що відомо

  • У 2015 році Ф'юрі переміг іншого ексчемпіона світу у важкій вазі Володимира Кличко.
  • Усика ніколи раніше не звинувачували у вживанні стероїдів. На відміну від Ф'юрі, якого дискваліфіковували через вживання стероїду нандролону та кокаїну, відібравши у нього чемпіонські пояси у 2016 році.
  • Олександр Усик розпочав професійну кар'єру у першій важкій вазі, але після того, як став абсолютним чемпіоном світу у 2018 році перейшов у важку вагу. Там він провів три поєдинки, усі закінчилися його перемогами.
  • У квітні 2022-го у Усика планується бій-реванш проти Ентоні Джошуа.
Читайте також: "Київ – не те місце, яке приносить гроші". Промоутер Джошуа – про місце проведення реваншу з Усиком
На початок