Біометричні документи подорожчали

Біометричні документи подорожчали

Офiцiйно
Біометричні документи подорожчали
. УНІАН

З 1 січня 2022 року зросла вартість оформлення біометричних паспортів — ID-картки й закордонного — через підвищення цін на сировину й матеріали. Про це повідомляє Державна міграційна служба.

Оформлення ID-карти протягом 20 робочих днів подорожчало з 363 до 372 гривень, а протягом 10 робочих днів — із 489 до 498 гривень. Перший раз його видають, як і раніше, безкоштовно.

Що стосується біометричного закордонного паспорта, то відтепер протягом 20 робочих днів його оформлять за 733 гривні (було 694), а протягом семи або трьох за наявності поважної причини — за 1085 гривень (було 1046).

Якщо ви замовили ID-карту або закордонний паспорт до 31 грудня 2021 року включно, то отримаєте документ за старою ціною. А якщо ви оплатили вартість оформлення документа, але заяву не подали, то будете повинні доплатити різницю під час подання заяви.

Підписуйтесь на розсилку Суспільного — головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте також

Касові апарати ФОП, зарплати лікарям та вчителям та пакет "маєчка" по 3 грн. Що зміниться з 1 січня

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок