Через сильний снігопад на Івано-Франківщині оголосили штормове попередження

Через сильний снігопад на Івано-Франківщині оголосили штормове попередження

Через сильний снігопад на Івано-Франківщині оголосили штормове попередження
. Фото: Суспільне Карпати

В Івано-Франківській області оголосили штурмове попередження. Прикарпатські рятувальники повідомляють про хуртовину, ожеледицю на дорогах і сніголавинну небезпеку в Карпатах, йдеться на Facebook-сторінці Держслужби з надзвичайних ситуацій в області.

25 грудня на Івано-Франківщині синоптики прогнозують значний мокрий сніг і його налипання. Впродовж доби на дорогах буде ожеледиця. Рівень небезпечності — перший, жовтийДо жовтого рівня небезпечності належать погодні умови, які є потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Синоптики рекомендують зберігати підвищену уважність та обережність, стежити за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов..

Також рятувальники попереджають про снігопад та хуртовину у Карпатах. Пориви південно-західного вітру у горах сягатимуть 15-20 м/с.

"Через продовження снігопадів і хуртовини 25-27 грудня у горах Iвано-Франкiвської та 25-26 грудня у високогір’ї Закарпатської областей зберігається значна сніголавинна небезпека (третій рівень)" — йдеться у дописі рятувальників.

Вночі та вранці 26 грудня в Івано-Франківській області синоптики прогнозують значний снігопад і ожеледицю на дорогах.

Читайте також

  • Укрзалізниця відновила рух потягів на ділянці Ясіня – Рахів
  • Прикарпатські поліцейські просять водіїв утриматися від поїздок через негоду
  • На Івано-Франківщині розгорнули 163 пункти обігріву
  • Якщо провалився під лід: франківські надзвичайники показали, як врятуватися з крижаної пастки

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок