Стало відомо про стан 16-річної франківки, яку розшукували понад добу

Стало відомо про стан 16-річної франківки, яку розшукували понад добу

Стало відомо про стан 16-річної франківки, яку розшукували понад добу
. Фото: Facebook/Olga Kononenko

16-річну дівчину, яку майже добу розшукували в Івано-Франківську, оперують медики обласної клінічної лікарні. Її стан — важкий, ймовірно, є кровотеча внутрішніх органів. Про це кореспондентові Суспільного розповів медичний директор медзакладу Андрій Яворський.

"Є численні переломи, травми грудної клітки, кісток тазу. Зараз дитина — у хірургічному відділенні в операційній з підозрою на кровотечу внутрішніх органів. Лікарі оперують її. Будемо сподіватися, що вік зможе компенсувати травми", — сказав Андрій Яворський.

Що відомо

Зранку 22 грудня керівниця відділу ювенальної превенції Прикарпаття Алла Бойчук повідомила Суспільному, що поліцейські розшукують 16-річну іванофранківку. Після обіду на Facebook-сторінці Нацполіції області повідомили, що дівчинку знайшли.

Приблизно о 15:40 Алла Бойчук розповіла кореспондентові Суспільного, що дитина перебуває в обласній клінічній лікарні у важкому стані. У неї — політравма через падіння з моста на вулиці Привокзальній.

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок