Нацрада з питань телебачення і радіомовлення обрала головою Ольгу Герасим’юк

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення обрала головою Ольгу Герасим’юк

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення обрала головою Ольгу Герасим’юк
. Facebook

Члени Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з-поміж себе обрали керівний склад регуляторного органу на позачерговому засіданні, яке відбулось 20 грудня.

Про це повідомляється на сайті Нацради.

Головою Нацради стала Ольга Герасим’юк. Першим заступником голови обрано Валентина Коваля, заступником голови – Олега Черниша. Посаду відповідального секретаря обійматиме Олена Ніцко.

У 2014 році Верховна ада призначила Герасим’юк та Черниша на посади членів Нацради з питань телебачення і радіомовлення. Герасим’юк була обрана першою заступницею голови Нацради.

У жовтні 2019 році Герасим’юк та Черниш були звільнені через закінчення терміну їхніх повноважень. Однак, згідно із законодавством, продовжували виконання своїх обов’язків до призначення нових членів Нацради парламентом.

У квітні 2020 року Герасим’юк обрали головою Національної ради, а Черниша – заступником голови Нацради.

Ніцко призначена членкинею Нацради з питань телебачення і радіомовлення указом Президента від 15 квітня 2020 року.

Що відомо

  • 15 грудня Верховна Рада призначила на посади членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за своєю квотою Олександра Бурмагіна, Ольгу Герасим’юк і Олега Черниша.
  • У травні 2020 року президент Володимир Зеленський призначив членкинею Національної ради з телебачення і радіомовлення голову пресслужби студії Квартал 95 Тетяну Руденко.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок