Хабар за посвідчення мисливця: двом посадовцям Закарпатського лісгоспу вручили підозру

Хабар за посвідчення мисливця: двом посадовцям Закарпатського лісгоспу вручили підозру

Хабар за посвідчення мисливця: двом посадовцям Закарпатського лісгоспу вручили підозру
. Закарпатська обласна прокуратура

Підозру в отриманні неправомірної вигоди вручили двом посадовцям лісомисливського господарства на Закарпатті 14 грудня. Про це Суспільному повідомила речниця обласної прокуратури Катерина Хижняк.

Речниця територіального управління ДБР у Львові Тетяна Муравель повідомила Суспільному: чоловіків затримали 13 грудня під час отримання 600 доларів та 6 тисяч гривень неправомірної вигоди.

"За даними слідства, працівники вимагали хабар за успішне складання іспиту та отримання мисливського посвідчення. Вартість одного — 200 доларів та 2 тисячі гривень. Посадовців, першого заступника начальника Закарпатського облуправління лісового та мисливського господарства та головного спеціаліста цього управління, затримали під час отримання винагороди за три таких посвідчення", — додала Тетяна Муравель.

У справі триває досудове розслідування. Наразі правоохоронці готують клопотання щодо обрання підозрюваним міри запобіжного заходу.

Хабар за посвідчення мисливця: двом працівникам Закарпатського лісгоспу вручили підозру
Закарпатська обласна прокуратура

Начальниця Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства Вікторія Білоусова на сторінці у Facebook 13 грудня повідомила: один із затриманих – колишній керівник, увільнений минулого тижня у зв'язку із втратою довіри.

7 грудня у ефірі програми Сьогодні.Головне на каналі UA:Закарпаття Вікторія Білоусова повідомила: 6 грудня в лісомисливському господарстві підписали наказ на звільнення з посади першого заступника Ігоря Коцура. "Важке рішення, він лісівник з досвідом. Але за кожні дії чи бездіяльність потрібно відповідати. Є виявлені факти і допущені факти. Його перевели на іншу посаду", — розповіла Вікторія Білоусова.

Суспільне телефонувало до пресслужби лісомисливського господарства, щоб дізнатися, чи затриманий на отриманні хабаря колишній перший заступник Вікторії Білоусової. Однак, нам повідомили, що наразі цю інформацію ні спростувати, ні підтвердити вони не можуть.

Читайте нас у Telegram, Viber та Instagram

На початок