В Харківській облраді — нова депутатка від "Блоку Світличної" замість Белявцевої

В Харківській облраді — нова депутатка від "Блоку Світличної" замість Белявцевої

В Харківській облраді — нова депутатка від "Блоку Світличної" замість Белявцевої
. Vogue | Харківська облрада

Депутатку Харківської обласної ради Вікторію Белявцеву, яку "Блок Світличної "Разом!" позбавив мандата, замінила наступна депутатка у партійному списку Ніна Сільченко.

Рішення ухвалили на засіданні Харківської обласної територіальної виборчої комісії 13 грудня, підтвердила Суспільному голова комісії Валерія Копоруліна.

"Відповідно до ч. 8 ст. 41 Рішення вищого керівного органу партії, прийняте відповідно до її статуту, передається до відповідної територіальної виборчої комісії, яка інформує про зміст рішення ініціативну групу"Про статус депутата місцевих рад", якщо ми отримуємо повідомлення партійної ради, то ми вводимо наступного депутата", — сказала Копоруліна.

За біографічними даними, поданими під час місцевих виборів 2020 року, 65-річна Ніна Сільченко — харків'янка, живе у Бабаях Харківського району, є членом партії "Блок Світличної "Разом!", працює директоркою Товариства з обмеженою відповідальністю "ГОРКООПТОРГ", що спеціалізується на оптовій та роздрібній торгівлях продуктами, напоями, тютюновими виробами, а також наданням майна в оренду. Ніна Сільченко — мати української дизайнерки Катерини Сільченко.

Що відомо

  • 12 грудня партія "Блок Світличної "Разом!" позбавила депутатського мандата депутатку Харківської облради Вікторію Белявцеву, яка стала керівницею апарату Харківської облдержадміністрації. За словами депутата Харківської міськради від "Блоку Світличної "Разом!"Олександра Абрамова, головною причиною для відкликання мандата Белявцевої стало "порушення зв'язку з партією".
На початок