У Черкасах з "Мосту кохання" впала дівчина

У Черкасах з "Мосту кохання" впала дівчина

У Черкасах з "Мосту кохання" впала дівчина
. Суспільне: Черкаси

У Черкасах з "Мосту кохання" у парку "Сосновий бір" впала дівчина, медики по прибуттю констатували смерть, повідомила Суспільному речниця медичної допомоги та медицини катастроф Ірина Назарок.

"Був сьогодні виклик про падіння з «Мосту кохання». Бригада екстренки прибула на місце події за шість хвилин, але травми у жінки були несумісні з життям", — розповіла Ірина Назарок.

Медики змушені були констатувати смерть.

За словами очільника КП "Дирекція парків" Сергія Рубана, подія сталася 13 грудня 2021 року, близько 15:10.

"«Міст кохання» був зачинений воротами з обох боків від ранку. Дівчина, яка сьогодні зістрибнула з нього перелізла через зачинені ворота, піднялась на середу мосту, і стрибнула вниз. На жаль, якщо людина хоче стрибнути, то вона стрибне, і закриття мосту не розв'язує проблему", — зауважив Сергій Рубан.

Також посадовець додав, що цього тижня КП "Дирекція парків" звернеться з листом до міськради з проханням передбачити в Програму соціально-економічного розвитку 2022 року кошти для убезпечення мосту.

За словами речниці Нацполіції області Зоя Вовк, особу загиблої встановлено.

"Це дівчина 2000 року народження.", — додала речниця.

Що відомо

Близько шостої ранку 3 грудня в черкаському парку "Сосновий бір" знайшли труп юнака. Про це Суспільному повідомила речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк. За її словами, чоловіка виявив місцевий житель.

Читайте також

На початок