У Харкові знайшли вбитою дитину — мати вистрибнула у вікно

У Харкові знайшли вбитою дитину — мати вистрибнула у вікно

Оновлено
У Харкові знайшли вбитою дитину — мати вистрибнула у вікно
. Суспільне Харків

У квартирі будинку на вулиці Академіка Павлова у Харкові знайшли мертвим дворічного хлопчика — за попередніми даними, задушеним. Його мати вистрибнула у вікно і вижила. З травмами жінку забрали до лікарні.

Жителька будинку на Академіка Павлова розповіла журналістам, що поліція та медики приїхали на місце події близько 4:00. Мати дитини вистрибнула з вікна четвертого поверху.

"Зразкові батьки, зразкова пара. Вона народила пізно, дитина була бажана, вона билась над нею, як пташка. Це немислимо!" — сказала сусідка з квартири поверхом нижче, яка представилась Ларисою.

Інформацію про смерть дитини Суспільному підтвердив директор Департаменту у справах дітей Харківської міськради Олександр Малько. Він сказав, що отримав інформацію від медиків і більш детальною інформацією про родину поки не володіє.

Хлопчик ходив до дитсадка, мати дитини має невиліковну хворобу і приймала препарати, сказала Суспільному заступниця Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

Доповнення. Згодом заступниця мера наголосила, що інформація про хворобу матері є попередньою і перевіряється.

"Вона жива, в реанімації, стан тяжкий... 1984 року, здається, народження. Поки немає іншої інформації, окрім того, що дитина задушена", — сказала Горбунова-Рубан.

За її словами, жодних скарг на родину не надходило. В сім'ї є батько і дідусь.

Якою є попередня інформація слідства, речниця поліції Харківщини Олена Баранник не повідомила. "Обставини смерті дитини встановлюються, обставини події встановлюються", — відповіла Баранник.

Читайте також

Суд виніс вирок у справі про вбивство 6-річної дівчинки зі Старого Салтова

На початок