Заява про відставку Ткаченка досі не зареєстрована у ВР — Стефанчук

Заява про відставку Ткаченка досі не зареєстрована у ВР — Стефанчук

Заява про відставку Ткаченка досі не зареєстрована у ВР — Стефанчук
. УНІАН

Заява міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка все ще не зареєстрована у Верховній раді, попри те, що міністр написав її 11 листопада.

Про це у коментарі Суспільному повідомив спікер парламенту Руслан Стефанчук. Він також зазначив, що не володіє інформаією, чому заяву все ще не зареєстровано у парламенті та допустив, що Ткаченко міг передумати.

Натомість сам міністр наголосив, що не відкликав заяву.

"У мене новин з цього приводу сьогодні немає, заява у Верховній раді", — сказав міністр Суспільному.

Що відомо

  • 11 листопада Олександр Ткаченко повідомив, що написав заяву про відставку. Міністр зазначив, що причиною для цього стала низка урядових рішень. Він також наголосив, що сума, виділена на культуру у проєкті державного бюджету на 2022 рік є "неприйнятною".
  • Верховна рада отримала заяву Олександра Ткаченка про відставку з посади очільника Міністерства культури. Про це під час брифінгу 15 листопада повідомив голова Верховної ради Руслан Стефанчук.
  • 29 листопада фракція "Слуга народу" не підтримала заяву міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка про відставку. Водночас сам міністр каже, що "заява актуальна". Міністр заявив, що обговорення відставки переросло у довготривалі перемовини з профільним комітетом, керівниками партії та фракції, колегами, а також спікером, прем’єром, президентом, які просили Ткаченка залишитися. Натомість міністр запропонував своє бачення розвитку екосистеми культури та інформполітики.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок