Новий туристично-мистецький онлайн-проєкт розпочався на Херсонщині

Новий туристично-мистецький онлайн-проєкт розпочався на Херсонщині

Новий туристично-мистецький онлайн-проєкт розпочався на Херсонщині
. Суспільне.Херсон

Розпочався туристично-мистецький онлайн проєкт #ХерсонщинаНеймовірна в живописі з роботи Народного художника України Володимира Чуприни "Станіславські кручі". Всього буде представлено близько 15 творів херсонських художників.

Про це Суспільному розказала заступниця директора Херсонського обласного художнього музею Влада Дяченко.

Новий туристично-мистецький онлайн проєкт запустили на Херсонщині
Станіславські кручі. Народний художник України Володимир Чуприна. Фото: Херсонський обласний художній музей

Цей проєкт – спільна ідея управління туризму та курортів Херсонської обласної державної адміністрації та обласного художнього музею ім. Олексія Шовкуненка. Розробили його для того, щоб популяризувати колекцію музею, херсонських художників і через їх роботи привернути увагу до нашого краю, туристичних локацій.

«Це - можливість розказати про митців Херсонщини, які оспівують найкращі куточки області та Херсона: плавні, Сиваш, Арабатська Стрілка, Станіславські кручі, і водночас популяризувати туристичні місця», - говорить Влада Дяченко.

Під час онлайн - проєкту будуть представлені роботи Володимира Чуприни, Георгія Курнакова, Анатолія Бикова, Оксани Оснач, Георгія Петрова та Володимира Заставського.

«Це буде колаж із різних робіт і коротенький опис про кожну роботу, кожного художника, а також опис про те, чим цікаве змальоване туристичне місце», - говорить заступниця директора музею.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок