У підлітка, що травмувався на станції Війтівці, є шанс на одужання - лікар

У підлітка, що травмувався на станції Війтівці, є шанс на одужання - лікар

У підлітка, що травмувався на станції Війтівці, є шанс на одужання - лікар
.

Стан 15-річного хлопчика, який 1 березня отримав серйозні опіки на станції Війтівці Волочиського району, залишається стабільно важким.

Про це Суспільному розповідає лікар-комбустіолог опікового відділення Хмельницької обласної лікарні Олександр Пацаранюк. За його словами, хлопець переніс уже три операції, попереду у нього ще кілька. До повного одужання пацієнта ще далеко, каже Олександр Пацаранюк, але шанс на відновлення у нього є.

На лікування травмованої дитини мешканці Хмельниччини. За словами Олександр Пацаранюк, за державні кошти надається частина ліків, дещо - доводиться купувати і родині травмованої дитини.

Представниця благодійного фонду «Добрі люди» Інга Богдан-Ринда, яка допомагає родині зі збором коштів на лікування хлопця, розповідає, що після закінчення операцій, він поїде до реабілітаційного центру. За її словами, в дитини є шанс на повне відновлення після травми.

Поліція за фактом травмування дитини почала перевірку. Її результатів, за словами начальниці відділу комунікацій Головного управління Нацполіції області Інни Глеги, поки не має.

Нагадаємо, ввечері 1 березня на залізничній станції селища Війтівці Волочиського району двоє підлітків робили селфі на вагонах електропоїзда. Під час забави один із хлопців доторкнувся до контактного дроту з напругою 27,5 тисяч вольтів. Про це Суспільному 2 березня розповіла начальниця відділу комунікацій Нацполіції області Інна Глега. Того ж дня дитину було госпіталізовано до Хмельницької обласної лікарні, де йому, за словами лікаря опікового відділення Хмельницької обласної лікарні Олександра Пацаранюка, встановили електроопіки до 40% поверхні тіла.

На початок