На Івано-Франківщині підприємців запрошують приєднатися до "Години благодійності"

На Івано-Франківщині підприємців запрошують приєднатися до "Години благодійності"

На Івано-Франківщині підприємців запрошують приєднатися до "Години благодійності"
. Unsplash/Kelly Sikkema

На Івано-Франківщині підприємців запрошують приєднатися до "Години благодійності". У межах проєкту вони мають виділити одну годину в місяць або квартал, прибутки з якої йтимуть на благодійність. Гроші може переказати як клієнт, так і сам підприємець. Про це Суспільному розповів волонтер Василь Лейбюк.

За його словами, гроші можна перераховувати, наприклад, мешканцям геріатричних пансіонатів, центрів реабілітації дітей, важкохворим дітям. Щоб уникнути шахрайства, волонтери перевірятимуть кожен грошовий переказ.

"Підприємство працює не в мінус собі. Собівартість товару чи послуги оплачується повністю, а націнку підприємець або клієнт перераховує тим, хто в біді", – розповідає Василь Лейбюк.

Чеки від покупок, зі слів волонтера, публікуватимуть на Facebook-сторінці проєкту "Година благодійності". Зараз організатори формують базу підприємців, які хочуть долучитися. Василь Лейбюк каже, щоб запустити проєкт, потрібно щонайменше сто охочих.

Докладніше дізнатися про проєкт та долучитися до нього підприємці можуть на Facebook-сторінці "Година благодійності".

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок