Пошта Норвегії випустила ролик про історію кохання Санти та його хлопця

Пошта Норвегії випустила ролик про історію кохання Санти та його хлопця

Пошта Норвегії випустила ролик про історію кохання Санти та його хлопця
. Скрін з відео

Поштова служба Норвегії Posten випустила різдвяний рекламний ролик під назвою "Коли Гаррі зустрів Санту" за мотивом комедії "Коли Гаррі зустрів Саллі""Коли Гаррі зустрів Саллі" — це різдвяна комедія, знята в 1989 році режисером Робом Райнером. Вона розповідає про стосунки гетеросексуальної пари, яку зіграли у картині Біллі Крістал та Мег Раян.. Він розповідає історію кохання між Санта-Клаусом та його хлопцем.

Як повідомляє Sky News, рекламу запустили з нагоди 50-річчя декриміналізації одностатевих стосунків у країні, що сталася 1972 року.

У ролику розповідається історія стосунків головного героя на ім'я Гаррі та Санти, які бачаться лише раз на рік на Різдво. З кожним роком герої стають все ближче один до одного і нарешті, втомившись від довгої розлуки, Гаррі пише листа Санті, в якому освідчується в коханні: "Все, чого я хочу на Різдво, — це ти".

Врешті-решт на свято чоловік отримує посилки з подарунками від кур'єра Posten, а вдома на нього чекає Санта, який доручив свою роботу поштовій службі, щоб бути поряд з Гаррі. Завершується ролик поцілунком чоловіків. У кінці відео з'являється напис про те, що у 2022 році Норвегія відзначає 50 років відтоді, як "ми можемо любити тих, кого захочемо".

Що відомо

  • 25 травня 1989 року Данія стала першою країною світу, що узаконила одностатеві шлюби. Таке партнерство надавало ті самі права, що шлюб, але не вважалося шлюбом з боку церкви. Норвегія ж стала першою країною Скандинавії та шостою країною світу, що легалізувала одностатеві шлюби. На сьогодні реєстрацію таких шлюбів узаконили у 28 країнах.
  • У квітні 2016 року керівництво Церкви Норвегії дозволило вінчання у церкві одностатевих пар.
  • У листопаді 2021 року нижня палата конгресу Чилі схвалила законопроєкт, який легалізує одностатеві шлюби та дозволяє таким парам усиновлювати дітей.
  • Уряд Швейцарії дозволить укладати одностатеві шлюби всередині країни з 1 червня 2022 року. При цьому шлюби, укладені за кордоном, визнаватимуться вже із 1 січня.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі аккаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок