"Переміг його у чесному бою". Теофімо Лопес назвав умову, за якої погодиться на реванш з Ломаченком

"Переміг його у чесному бою". Теофімо Лопес назвав умову, за якої погодиться на реванш з Ломаченком

"Переміг його у чесному бою". Теофімо Лопес назвав умову, за якої погодиться на реванш з Ломаченком
. AP

Однак для цього українському боксеру доведеться змінити вагову категорію.

Український боксер Василь Ломаченко продовжує підготовку до наступного поєдинку проти ганця Річарда Коммі. Бій між боксерами має відбутися у грудні.

Для Ломаченка бій проти Коммі стане другим у 2021 році. Наприкінці червня українець нокаутував японця Масайоші Накатані.

Після бою з Накатані Ломаченко говорив про те, що хоче отримати реванш від Теофімо Лопеса за поразку у жовтні 2020-го. І ось американський боксер назвав умову, за якої готовий погодитися на цей поєдинок.

Читайте також: "Давайте організуємо реванш з Лопесом". Що сказав Ломаченко після перемоги над Накатані

Що сказав Теофімо Лопес?

Американський боксер дав інтерв'ю сайту Complex, у якому розповів про свої подальші плани. У тому числі і про готовність провести ще один бій проти Ломаченка.

За словами Лопеса, він готовий погодитися на реванш лише за умови, якщо битиметься у важчій ваговій категорії.

"Якщо бій з Ломаченком коли-небудь відбудеться, якщо вони [команда Ломаченка] взагалі хочуть, щоб він пройшов, вони повинні піднятися до 140 фунтівПерша напівсередня вага, до 63.5 кг", - сказав американський боксер.

Лопес наголосив, що не збирається йти на поступки Ломаченку та проводити бій у легшій ваговій категорії. Американець переміг українця у титульному поєдинку, що проходив у легкій вазі.

"Чи ця вагова категорія буде для нього важкою? Даруйте, цього вони і хочуть досягти. Коли я бився з Ломаченком, я зробив вагу, але відчував себе дуже легким. За відчуттями, він [Ломаченко] був важчим".

"Зараз моє тіло у тому стані, що я думаю: "Треба переходити у 140 фунтів, чому ми взагалі ще тут?". Мені довелося зробити чимало жертв, але я вдячний за все. Єдине - якщо люди хочуть побачити реванш, він має зустрітитися зі мною у 140 фунтах. Я переміг його у чесному бою. Тому, якщо ви [команда Ломаченка] хочете цього, то маєте і щось дати. То зустріньтеся зі мною у 140 фунтах".

Що відомо

  • Теофімо Лопес - 24-річний американський боксер, що виступає на професійному рівні з 2016 року. А у 2019-му Теофімо виграв свій перший чемпіонський титул за версією IBF.
  • Завдяки перемозі над Ломаченком Теофімо Лопес став абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі. Він володіє усіма чотирма титулами - WBA, WBC, WBO та IBF.
  • Статистика Теофімо Лопеса - 16 боїв, 16 перемог (12 - нокаутом).
  • Наступним суперником Лопеса є австралієць Джордж Камбосос. Бій переносився декілька разів і тепер має відбутися у суботу, 27 листопада.
Читайте також: Перенесений бій Лопес - Камбосос отримав нову дату: коли відбудеться поєдинок
  • Бій проти Камбососа стане першим для Теофімо Лопеса з моменту перемоги над Ломаченком. Між цими боями американець не провів жодного поєдинку.
На початок