Українець Лень уперше за півроку вийшов у старті на матч НБА та провів яскраву гру: відео

Українець Лень уперше за півроку вийшов у старті на матч НБА та провів яскраву гру: відео

Українець Лень уперше за півроку вийшов у старті на матч НБА та провів яскраву гру: відео
. Associated Press

Утретє в сезоні набрав 10+ очок.

Український баскетболіст Олексій Лень уперше у новому сезоні вийшов у стартовій п'ятірці "Сакраменто Кінгз". Сталося це у матчі регулярного чемпіонату проти "Портленд Трейл Блейзерс", позаяк основний центровий команди не зміг зіграти через травму.

Для Леня - це 11-а гра в сезоні (19 було усього), і вперше у новій команді він отримав час зі старту. Особливо активно Олексій зіграв у першій половині зустрічі, по ходу якої набрав 12 очок.

На старті третьої чверті Лень заробив четвертий персональний фол, після чого його замінили і українець більше не повертався на майданчик. Тож гру Олексій Лень закінчив з 17-ма хвилинами ігрового часу, за які він набрав 12 очок, зробив 3 асисти та 3 підбирання.

Уже після матчу тренер "Кінгз" заявив, що планував випустити Леня на майданчик у четвертій чверті, але українець сказав тренеру залишити на майданчику партнера по команді, який набирав очки.

  • Одна з результативних дій від українця:

Матч "Кінгз" - "Трейл Блейзерс" закінчився перемогою команди Олексія - 125:121. Це сьома перемога "Сакраменто" в сезоні і лише третя вдома.

Скільки ігрового часу в Леня

  • Це перша гра в стартовій п'ятірці для Леня з травня 2021 року, коли він виступав за "Вашингтон Візардс".
  • Лень на старті сезону не отримував багато ігрового часу, але після звільнення тренера "Кінгз" він вийшов на майданчику в обох матчах (до того пропустив чотири).
  • Втретє в сезоні Олексій Лень набрав 10+ очок за матч. В усіх трьох випадках "Кінгз" перемагали.
На початок