Раніше судимого грабіжника затримали в Ужгороді

Раніше судимого грабіжника затримали в Ужгороді

Раніше судимого грабіжника затримали в Ужгороді
. Нацполіція Закарпаття

Про пограбування в її помешканні 23 листопада до поліції подзвонила ужгородка. Вона розповіла, що з її квартири зникла техніка та інші цінні речі, — йдеться на сайті Нацполіції Закарпаття.

Згідно повідомленню, поліцейські менш ніж за добу встановили, що до цього ймовірно причетний 51-річний чоловік. Він раніше судимий за незаконне поводження зі зброєю, майнові та наркозлочини. Правоохоронці знайшли його в орендованій квартирі.

Раніше судимого грабіжника затримали в Ужгороді
Нацполіція Закарпаття

"Під час огляду вказаного помешкання, окрім предметів, які були викрадені напередодні, слідчі виявили велику кількість ймовірно крадених речей. Також відомо, що до помешкань потерпілих крадій проникав шляхом підбору ключа", — йдеться в повідомленні.

Чоловіку найближчим часом буде повідомлено про підозру у скоєнні злочинів передбачених ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, вчинена з проникненням у житло чи інше приміщення потерпілих. Зараз правоохоронці вирішують питання оголошення ужгородцю про підозру. В разі визнання судом вини чоловіка, йому загрожує позбавлення волікримінальне покарання в Україні, яке полягає в ізоляції засудженого від суспільства та поміщенні його до кримінально-виконавчої установи. Є одним із найсуворіших кримінальних покарань, знаходиться між обмеженням волі та довічним позбавленням волі. на строк від 3 до 6 років.

Читайте нас у Telegram, Viber та Instagram

На початок