"Хоча б це радує". "Динамо" забило перший гол в Лізі чемпіонів після ефектної комбінації: відео

"Хоча б це радує". "Динамо" забило перший гол в Лізі чемпіонів після ефектної комбінації: відео

"Хоча б це радує". "Динамо" забило перший гол в Лізі чемпіонів після ефектної комбінації: відео
. AP

Денис Гармаш перервав тривалу безгольову серію киян у турнірі.

"Динамо" забило перший гол у груповому раунді Ліги чемпіонів. Відбулося це у п'ятому турі, у домашньому поєдинку проти "Баварії".

Автором голу у складі "Динамо" став півзахисник Денис Гармаш. На 70-й хвилині у киян пройшла ефектна комбінація, заключною фазою якої став пас Віктора Циганкова на Гармаша. Той, отримавши м'яча, пробив поміж ніг голкіперу "Баварії" Мануелю Нойєру.

Відео голу Дениса Гармаша

Гол Гармаша став першим для "Динамо" у сезоні Ліги чемпіонів 2021/22. До цього кияни не забивали у чотирьох поспіль поєдинках - разом із "Шахтарем" вони були авторами антирекордної серії українських клубів у Лізі чемпіонів.

Читайте також: "Динамо" та "Шахтар" оновили антирекорд результативності українських клубів в Лізі чемпіонів

"Шахтар" відзначився у матчі четвертого туру Ліги чемпіонів проти "Реала" (1:2). І ось свою безгольову серію перервало і "Динамо".

Що сказав Гармаш про забитий м'яч?

Після матчу Гармаш дав флеш-коментар MEGOGO, у якому назвав забитий гол єдиною позитивною подією для команди у матчі з "Баварією". Поразка погіршує турнірні перспективи киян на єврокубкову весну.

"Ну це хоча б одне радує, що перервали [серію] та забили гол. Але ж ви бачите, "Баварія" є "Баварія". У другому таймі пішли у ва-банк та почали грати атака на атаку. Добре, що забили, але програли. Дуже шкода".

Гармаш з початку сезону грає переважно на позиції нападника у "Динамо". Коментуючи свій забитий м'яч, півзахисник наголосив: йому пощастило.

"Забитий гол? Не знаю, пощастило. Забив - добре, але те, що три очки не взяли - це погано. Коли на виїзді грали, у нас контратаки не виходили. Зараз було і контратак більше, і наші вболівальники допомагали, ми йшли уперед".

Турнірна таблиця групи Е

  1. "Баварія" (Німеччина) - 15 очок (5 матчі), 19:3 (різниця м'ячів)
  2. "Барселона" (Іспанія) - 6 очок (4), 2:6
  3. "Бенфіка" (Португалія) - 4 очки (4), 5:9
  4. "Динамо" (Україна) - 1 очко (5), 1:9

Що далі

  • Середа, 8 грудня. "Бенфіка" - "Динамо" у шостому турі Ліги чемпіонів.
На початок