У Києві до кінця доби очікується ожеледиця — Укргідрометцентр

У Києві до кінця доби очікується ожеледиця — Укргідрометцентр

У Києві до кінця доби очікується ожеледиця — Укргідрометцентр
. Єлизавета Серватинська / Суспільне

До кінця доби 23 листопада та вранці 24 на київських дорогах очікується ожеледиця.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

"Киян закликають бути обережними, пересуваючись містом, і рекомендують дотримуватись порад під час ожеледиці", — відзначили у пресцентрі Київської міської державної адміністрації.

Окрім того, у КМДА зазначили, що за роботою спеціальної техніки в Києві можна слідкувати на онлайн-карті.

"Завдяки встановленим GPS-трекерам на техніці та автоматизованій системі вся важлива інформація про маршрут, місцезнаходження, вид робіт та швидкість руху доступна в одному місці", — розповіли у відомстві.

Що відомо

  • У Києві випав перший сніг. Київська міська державна адміністрація вже повідомила, що комунальники почали обробляти тротуари протиожеледними засобами.
  • Цього тижня в Укргідрометцентрі очікують на доволі різкі зміни погоди. Синоптики пояснюють їх холодними повітряними масами із півночі Скандинавії. У вівторок у багатьох областях можливий мокрий сніг.
  • Середня місячна температура у листопаді передбачається від 1°C до 7°C тепла, що близько до норми.
  • Американські дослідники із Корнелльського університету дійшли висновку, що першопричиною глобального потепління здебільшого є діяльність людей.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок