Український боксер Денис Берінчик захищатиме титул у поєдинку проти суперника з Росії

Український боксер Денис Берінчик захищатиме титул у поєдинку проти суперника з Росії

Український боксер Денис Берінчик захищатиме титул у поєдинку проти суперника з Росії
. Денис Берінчик. Фото: K2 Promotions Ukraine

Українець повернеться в ринг уже в грудні.

Український володар титулу WBO International у легкій вазі Денис Берінчик дізнався суперника, із яким він зустрінеться у своєму наступному поєдинку.

Опонентом українця став 29-річний росіянин Іса Чанієв.

Це вже другий поєдинок українського боксера у 2021 році. Раніше в березні він декласував чілійця Хосе Санчеса, вигравши в нього технічним нокаутом на 33-й секунді третього раунду. Ця звитяга стала найшвидшою в кар'єрі Берінчика.

Читайте також: Денис Берінчик здобув найшвидшу перемогу в професійній кар'єрі. Він виграв у третьому раунді

Тепер же Берінчик повернеться в ринг 18-го грудня й проведе вже шостий захист свого єдиного пояса WBO International проти суперника з Росії.

Для Чанієва це так само буде другий бій у 2021-му - у липні він нокаутом переміг казахстанського спортсмена Нуртаса Ажбенова в третьому раунді.

До слова, у андеркарді поєдинку Берінчик - Чанієв боксуватиме низка інших українських бійців, зокрема, чемпіон WBO Oriental Дмитро Митрофанов та чемпіон WBC Asian Владислав Сіренко (18-0, 15 КО).

Хто такий Іса Чанієв?

  • 29-річний боксер-професіонал, який народився в російському місті Яндаре. Виступає в легкій вазі та боксує в правій стійці.
  • Володар титулу WBO International (2017-2019) і IBF Inter-Сontinental (2017-2019).
  • У 2019 році Чанієв боксував проти Річарда Коммі в бою за пояс чемпіона світу IBF. Однак програв технічним нокаутом у другому раунді.
  • Виступає на профі-рингу з 2015 року. Загалом провів 18 поєдинків, із яких програв три. Із 15-ти переможних боїв він сім завершив нокаутом.

Що відомо

  • У квітні 2019 року Берінчик у бою з філіпінцем Росекі Крістобалем здобув пояс WBO International, перемігши суперника технічним нокаутом.
  • Усього на профі-рингу Берічник провів 15 поєдинків і при цьому не програв жодного. Дев'ять боїв українця завершились перемогою нокаутом.
  • У поєдинку з Чанієвим українець уже вшосте захищатиме свій єдиний пояс - WBO International.
  • Український боксер провів 14 із 15-ти поєдинків удома в Україні. Лише один раз він боксував на виїзді. У бою проти венесуельця Лоренцо Парра у 2017-му він виступав у Угорщині.

Що далі

  • 18 грудня, субота. Бій Денис Берінчик (Україна) - Іса Чанієв (Росія)
Читайте також: "Якщо він не змінить вагову категорію". Берінчик - про шанси на бій із Теофімо Лопесом
На початок