Затягнуло в агрегат: на Рівненщині на паперовій фабриці загинув слюсар

Затягнуло в агрегат: на Рівненщині на паперовій фабриці загинув слюсар

Затягнуло в агрегат: на Рівненщині на паперовій фабриці загинув слюсар
. чоловіка затягло в агрегат 20 листопада, про випадок стало відомо 22-го/Нацполіція

На Рівненщині під час ремонтних робіт машини для виготовлення паперу загинув слюсар. Його затягнуло до агрегату, коли в цеху відновилося електропостачання, – повідомили у пресслужбі Нацполіції області. Обставини загибелі чоловіка встановлюють.

Сам випадок стався у суботу, відомо про це стало 22-го листопада. Як розповіла Суспільному спеціалістка пресслужби поліції Світлана Карачун, правоохоронці отримали повідомлення про смерть чоловіка від тілесних ушкоджень. Трапилось це близько 14:00 на підприємстві у селі Моквин Рівненського району.

"У цеху не було електропостачання, коли 53-річний слюсар сам ремонтував машину для вироблення паперу. Коли електропостачання відновилось – місцевого жителя затягнуло до машини. Він загинув від отриманих травм", – зазначила спеціалістка.

Вона уточнила, що на місце події викликали медиків, вони лише констатували смерть чоловіка. Правоохоронці розпочали розслідування за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило смерть людини. Усі обставини події встановлюють.

У Моквині розташована паперова фабрика. Суспільне намагаються отримати коментар керівництва з приводу цього інциденту.

У Держпраці утворили комісію для спеціального розслідування цього нещасного випадку, йдеться на сторінці установи. Тривати воно має до 10 грудня.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок