Поліціянта з Сумщини, за участю якого сталася аварія в Харкові, збираються звільнити

Поліціянта з Сумщини, за участю якого сталася аварія в Харкові, збираються звільнити

Поліціянта з Сумщини, за участю якого сталася аварія в Харкові, збираються звільнити
. dbr.gov.ua

Поліціянта Охтирського відділу Нацполіції Сумської області, за участю якого сталася аварія в Харкові, збираються звільнити.

Про це Суспільному розповів речник Нацполіції Сумщини Володимир Крупецьких.

За його словами, на момент, коли сталася аварія, й станом на 18 листопада чоловік перебуває на лікарняному.

"За фактом проводиться службове розслідування, позиція керівництва головного управління Нацполіції: що такі дії неприпустимі, тож його буде звільнено з лав Національної поліції", — зазначив Крупецьких.

Читайте також: ДТП з перекиданням на Салтівському шосе у Харкові: в якому стані травмовані

Також додав, що чоловік працював в органах останні три роки.

Суспільне намагається отримати коментар поліціянта чи його адвоката.

Що відомо

  • У неділю, 14 листопада, поблизу хлібзаводу на Салтівському шосе у Харкові сталася аварія за участі автомобіля Mitsubishi Outlander, який після зіткнення з Chevrolet перекинувся на узбіччя.
  • За даними міськради, до лікарні невідкладної допомоги доправляли двох травмованих. "Жінка отримала допомогу амбулаторно та покинула лікарняний заклад, чоловік у відділенні нейрохірургії — струс, забиття м'яких тканин голови та обличчя".
  • За кермом Mitsubishi був поліцейський Охтирського відділу поліції Сумської області, з'ясували в ДБР: "Намагаючись втекти з місця ДТП, правоохоронець врізався ще у дві машини. Попередньо встановлено, що поліцейський сів за кермо напідпитку".
  • У крові поліцейського, який вчинив аварію з перекиданням авто у Харкові, було понад 2,5 проміле алкоголю — у 13 разів більше допустимої норми. Такі результати показала експертиза.
  • Досудове розслідування розпочато за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості". Максимальна санкція статті передбачає арешт на пів року або обмеження волі до трьох років чи позбавлення права керувати транспортом до трьох років.
На початок