На Хмельниччині затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві

На Хмельниччині затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві

На Хмельниччині затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві
. Фото: ГУ НП у Хмельницькій області

На Хмельниччині за підозрою у вбивстві 50-річного шепетівчанина затримали двох його знайомих 33 та 37 років. За версією поліції, затримані до смерті побили чоловіка заради 3150 гривень пенсії, яку отримала мати загиблого.

Про це повідомляє сектор комунікації Нацполіції у Хмельницькій області.

Подія трапилася 16 листопада, близько 18-ї години у місті Шепетівка.

"До поліції надійшло повідомлення про те, що у сусідній квартирі чути крики. Коли екіпаж патрульної поліції прибув на виклик, то виявили у відчиненій квартирі закривавленого чоловіка. Поліцейські викликали швидку. Під час надання медичної допомоги чоловік помер", - кажуть правоохоронці.

Додають, як виявилось, під час скоєння злочину у квартирі перебувала 77-річна матір потерпілого. Проте жінка має серйозні вади зору, тож кривдників не бачила.

"До опівночі підозрюваних розшукали і затримали. Ними виявились двоє місцевих жителів 33 та 37 років, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за грабежі і розбої. Правоохоронці встановили, що напередодні ввечері зловмисники вживали спиртне спільно з потерпілим. Під час застілля вони дізналися, що мати потерпілого отримала пенсію в розмірі 3150 гривень. Увечері наступного дня, чоловіки увірвались до квартири знайомого та, погрожуючи йому і його матері ножем, відібрали кошти. Забраши гроші, зловмисники побили чоловіка та втекли", - розповіли поліцейські.

Наразі обох чоловіків затримано. Вирішується питання про оголошення їм підозри за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне їм може загрожувати до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Читайте також

На початок