Аварія під Полтавою: одна людина загинула, ще одна – травмована

Аварія під Полтавою: одна людина загинула, ще одна – травмована

Доповнено
Аварія під Полтавою: одна людина загинула, ще одна – травмована
. Суспільне Полтава

Поблизу Полтави зіткнулися два легковики. Через аварію водій одного з них загинув, а кермувальник іншого травмувався, повідомив Суспільному речник теруправління Державного бюро розслідувань у Полтаві Олександр Білка.

Аварія сталася 17 листопада близько 11.30 на трасі Полтава – Олександрія поблизу села Мачухи Полтавського району. Зіткнулися легкові автомобілі «Mercedes» та «ВАЗ». Останній після зіткнення з’їхав у кювет.

Під Полтавою зіткнулися легковики: є загиблий
Автомобіль "ВАЗ" з'їхав у кювет. Суспільне Полтава

За попередньою інформацією ДБР, автомобіль «ВАЗ» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із автомобілем, за кермом якого перебував працівник СБУ, розповів речник теруправління ДБР у Полтаві Олександр Білка.

Через аварію загинув водій автомобіля «ВАЗ», а водій «Mercedes» травмувався. З місця аварії останнього «швидка» доставила до першої міської лікарні Полтави, розповів Суспільному медичний директор закладу Олександр Котовий.

«Пацієнту була надана первинна допомога, зараз він лікується у травматологічному відділенні у стаціонарі. Стан його стабільний. На даний момент він контрольований, стабільний», − каже Олександр Котовий.

Під Полтавою зіткнулися легковики: є загиблий
Автівки об'їжджають місце аварії. Суспільне Полтава

За словами Олександра Білки, через аварію розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті "Порушення правил безпеки дорожнього руху". Санкція – від трьох до восьми років позбавлення воліПозбавлення волі — кримінальне покарання в Україні, яке полягає в ізоляції засудженого від суспільства та поміщенні його до кримінально-виконавчої установи. з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На початок