У Херсоні відкрився новий пункт вакцинації

У Херсоні відкрився новий пункт вакцинації

У Херсоні відкрився новий пункт вакцинації
. Суспільне Херсон

У Херсоні відкрився ще один пункт, де щеплюватимуть від COVID-19. Тепер в області працює 91 пункт і 10 центрів масової вакцинації.

Ще один пункт вакцинації проти COVID-19 відкрився у торговому центрі "Таврія В", що у Таврійському мікрорайоні. Щепитися тут можуть усі охочі без попереднього запису. У пункті працюють лікар, медбрат і фельдшер-реєстратор.

"На цей час у нас є всі види вакцин. Можна AstraZeneca, CoronaVac, Moderna та Pfizer у повному обсязі. Документацію оформлюємо в письмовому вигляді, потім в електронному. У нас все під контролем", - говорить терапевтка Ольга Толоконнікова.

Людмила Яковенко зробила першу дозу вакцини, обрала Пфайзер. Жінці - 73 роки. Каже, влітку була на дачі, а ось приїхала і вирішила щепитися.

За годину щепили 20 людей, бо про пункт мало ще хто знає, розказує медбрат Павло Городецький. Також є люди, які скептично ставляться до того, що вакцинація проходить не в лікарні. Цього боятися не треба, каже чоловік. За його словами, температура зберігання в нормі. Каже, все стерильно і все на своїх місцях, все, так само як і в лікарнях.

У Херсоні відкрився новий пункт вакцинації
Суспільне Херсон

Вирішила вакцинуватися через карантинні обмеження в магазинах і через те, що потрібно працювати Єлизавета Осадчук.

"Я проти вакцинації, якщо чесно, але без щеплення вже ніяк. І ми хочемо їхати закордон, тому мусила вакцинуватися", - розповіла Єлизавета.

У Херсоні відкрився новий пункт вакцинації
Суспільне Херсон

Працюватиме цей пункт щодня з 10 до 17 години. За останню добу від COVID-19 в області щепилися майже 2 тисячі людей. Загалом на Херсонщині використані майже 550 тисяч доз вакцин.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок