На Івано-Франківщині 31-річний чоловік потрапив під потяг. Що про це відомо

На Івано-Франківщині 31-річний чоловік потрапив під потяг. Що про це відомо

Доповнено
На Івано-Франківщині 31-річний чоловік потрапив під потяг. Що про це відомо
. Суспільне Карпати

У Яремчанській територіальній громаді на перегоні Микуличин-Яремче на чоловіка наїхав потяг. Про це Суспільне інформують в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Як йдеться у повідомленні, 14 листопада о 16:40 приміський поїзд "Рахів-Івано-Франківськ" наїхав на 31-річного жителя Коломийського району. Чоловіка у важкому стані госпіталізували в обласну клінічну лікарню в Івано-Франківську.

Генеральний директор обласної клінічної лікарні Остап Грищук кореспондентці Суспільного розповів, що травмованого лікують у відділенні екстреної медичної допомоги. У чоловіка політравма, черепно-мозкова травма, перелом стегна та забій грудей. За словами Остапа Грищука, прикарпатець перебуває у комі.

Читайте також

  • У селі Ямниця, що поблизу Івано-Франківська, на колії біля залізничної станції 18-річний хлопець впав під тепловоз
  • На Прикарпатті автомобіль потрапив під потяг. Водій у реанімації
  • На Івано-Франківщині під поїзд потрапило авто

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок