У Німеччині вперше понад 50 тисяч нових випадків коронавірусу за добу

У Німеччині вперше понад 50 тисяч нових випадків коронавірусу за добу

У Німеччині вперше понад 50 тисяч нових випадків коронавірусу за добу
. AP

У Німеччині вперше з початку пандемії зафіксували понад 50 тисяч нових випадків коронавірусу за добу. Про це свідчать дані Інституту Роберта Коха.

За даними видання Spiegel, у країні четвертий день поспіль фіксують максимальний добовий приріст. У четвер влада повідомила про 50 196 нових випадків коронавірусу. Напередодні повідомлялося про 39 676 нових випадків зараження.

Семиденний рівень захворюваності також досяг найвищої позначки. Він становить 249.1 на 100 тисяч мешканців. Він досягає максимуму четвертий день поспіль. Тиждень тому цей рівень становив 154,5, попереднього місяця цифри були на рівні 66,5 на 100 тисяч населення.

Також повідомляється, що за минулу добу 235 хворих померли.

За інформацією агентства DPA, віце-канцлер Олаф Шольц повідомив, що німецькі землі та федеральний уряд зберуться разом, щоб обговорити відповідь країни на коронавірус протягом наступного тижня.

"Ми повинні зробити нашу країну стійкою до зими, так би мовити. — сказав Шольц. — Вірус досі серед нас і загрожує здоров’ю громадян».

Що відомо

  • За даними Worldometers, станом на 11 листопада Німеччина перебуває на 5 місці у Європі за загальною кількістю випадків коронавірусу. Всього від початку пандемії в країні діагностували майже 4,9 млн випадків коронавірусу і 97,5 тис смертей внаслідок цієї хвороби.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок