На Рівненщині підлітка у важкому стані діставали з-поміж вагонів – ДСНС

На Рівненщині підлітка у важкому стані діставали з-поміж вагонів – ДСНС

Оновлено
На Рівненщині підлітка у важкому стані діставали з-поміж вагонів – ДСНС
. пресслужба Служби порятунку в області

У місті Дубно поблизу залізничної станції 12-річного хлопця травмувало струмом. Про це повідомили у пресслужбі Служби порятунку області. Дитину у важкому стані доставили в опіковий центр.

Інцидент трапився 9 листопада на вулиці Залізнична. Рятувальників туди викликали о 17:44 й повідомили, що дитину травмувало струмом, каже працівник пресслужби Служби порятунку області Максим Старенький.

На Рівненщині підлітка у важкому стані діставали з-поміж вагонів – ДСНС
пресслужба Служби порятунку в області

"До прибуття рятувальників вже відключили від електричного струму контактну лінію. Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що дубенчанина 2009 року народження вдарило струмом, після чого він впав між вагони. Оглянувши хлопця, наші працівники обережно дістали підлітка та передали до рук працівників швидкої меддопомоги", – повідомив Максим Старенький.

Він також зазначив, що хлопець отримав електротравму. Його у важкому стані доставили в обласний опіковий центр.

12:17

У пресслужбі Нацполіції повідомили, що на залізничній станції у Дубні струмом травмувалося двоє дітей.

Інцидент трапився на залізничній станції приблизно о пів на п'яту вечора. 12-річний дубенчанин виліз вагон, що стояв на коліях, та наблизився до високовольтної контактної мережі, — повідомила пресофіцерка Нацполіції області Юлія Мозоль. Хлопця вдарило струмом, його одяг загорівся й він упав. Його однокласник намагався загасити полум'я і теж отримав опіки.

"Обох 12-річних хлопців доставили у Дубенську міську лікарню. Одного з них госпіталізували у реанімаційне відділення з опіками другого-третього ступеня та травматичним шоком, в іншого — з опіками обличчя та долонь", — коментує Юлії Мозоль.

Як пояснив поліції один із травмованих хлопців, він проживає недалеко біля залізниці й періодично там гуляє з друзями. На вагон заліз з цікавості.

Правоохоронці проводять перевірку, після чого вирішуватимуть питання про правову кваліфікацію події, зазначила пресофіцерка Нацполіції.

Читайте нас у Telegram: екстрені новини та щоденні підсумки

Підписуйтесь на рівненське Суспільне у Viber

Долучайтесь до нас в Instagram

На початок