Луцька "Волинь" програла "Поділлю" з рахунком 2:0

Луцька "Волинь" програла "Поділлю" з рахунком 2:0

Луцька "Волинь" програла "Поділлю" з рахунком 2:0
. Фото: ФК "Волинь"

Луцький футбольний клуб "Волинь" зіграв в 17 турі Першої ліги із командою "Поділля" із Хмельницького. Гра завершилася на користь господарів поля, – повідомляють на сайті "хрестоносців".

Зустріч відбулася 8 листопада у Хмельницькому.

У першому таймі господарі поля забили у ворота лучан два м'ячі. У "Поділля" активністю відзначився нападник Володимир Савошко, який поцілив у ворота "Волині" на 31-й хвилині зустрічі.

"Волинь" відповідала активністю, утім, дістатися воріт супротивника не змогли. "Хрестоносці" мали гарний шанс відігратися у першому таймі, але в одній з атак лучанам не вистачило хорошого останнього пасу. Максим Сасовський ударом головою після кутового пробив повз рамку воріт.

На 39-й хвилині "Поділля" подвоїло рахунок – Мораренку вдався удар з-за меж карної зони, і м’яч за недосяжною для воротаря траєкторією приземлився у верхній кут воріт "Волині".

У другому таймі "хрестоносці" намагалися нав’язати суперникам свою гру. На 65-й хвилині "Волинь" забила гол – після подачі зі штрафного відзначився Максим Войтіховський. Однак арбітр зафіксував офсайд.

У підсумку підопічні Альберта Шахова зазнали п’ятої поразки у сезоні – 0:2. За результати зустрічі "Волинь" опустилася на 11-ту сходинку турнірної таблиці. "Поділля" покращило свої позиції і у загальній таблиці наразі посідає дев'яте місце в таблиці.

Що відомо

  • Перша Ліга – друга за рангом футбольна ліга в Україні. За підсумками сезону 2020–2021 команди, які посядуть перші три місця вийдуть до Прем’єр-ліги. Ті команди, котрі будуть на останніх місцях – 15-му та 16-му – вибувають до Другої ліги.
На початок