На Сході загинув 47-річний військовий зі Львівщини

На Сході загинув 47-річний військовий зі Львівщини

На Сході загинув 47-річний військовий зі Львівщини
. Яворівська РДА

Сьогодні, 7 листопада, в зоні проведення ООС загинув військовослужбовець з Яворова, що на Львівщині, Павлисько Віталій Миколайович. Чоловік захищав Україну в лавах ЗСУ з 2015 року. Про це повідомили на Facebook-сторінці Яворівської районної державної адміністрації.

З 2015 року Віталій Павлисько служив за контрактом у 24 ОМБр імені короля Данила. Військовослужбовець загинув внаслідок мінометного обстрілу під час виконання бойових завдань.

"Вічна пам'ять захиснику! Сьогодні, 7 листопада, у районі проведення Операції Об’єднаних сил загинув головний сержант Павлисько Віталій Миколайович, військовослужбовець військової служби за контрактом 24 ОМБр. З 2015 року і до тепер захищав рідну Батьківщину. У військовослужбовця залишились дружина, син, донька, мати та батько. Щирі співчуття рідним та близьким Героя", — йдеться у повідомленні.

Про те, де та коли поховають українського воїна, наразі не повідомляють.

Як повідомили у вечірньому зведенні ООС, від початку доби, 7 листопада, збройні формування Російської Федерації 8 разів порушили режим припинення вогню, 2 з яких із застосовуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок цього один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям, ще двоє зазнали поранень.

Читайте також: Війна закінчиться з останнім похованим. Історія львівської волонтерки

Читайте нас у Telegram: головні новини регіону

На початок