Школи у Мелітополі повернуться до навчання офлайн

Школи у Мелітополі повернуться до навчання офлайн

Школи у Мелітополі повернуться до навчання офлайн
. zp.gov.ua

Мелітопольські школярі з понеділка, 8 листопада, навчатимуться офлайн.

Про це під час брифінгу повідомила перша заступниця міського голови Мелітополя Ірина Рудакова.

За словами чиновниці, в місті вакциновано проти COVID-19 96% педагогічних працівників, що дозволяє розпочати заняття.

"У п’ятницю вранці ми, звісно, будемо приймати всі рішення, які необхідні, але ми бачимо епідситуацію і зниження рівня захворюваності у школах на 25%. Бачимо, що сьогодні навчання в школах може бути організовано не дистанційно, а безпосередньо, в школах нашого міста, тому ми готуємося до цього", — пояснила Ірина Рудакова.

Зміни торкнуться і громадського транспорту Мелітополя. Зокрема, з понеділка, 8 листопада, він курсуватиме у звичному режимі без обмежень за часом, розповіла Ірина Рудакова.

На лінію вийдуть всі маршрутки, але право працювати матимуть тільки водії, які щепилися проти коронавірусу. За словами чиновниці, нині у Мелітополі вакциновані понад 60% співробітників транспортних підприємств.

Пасажири, як і раніше, їздитимуть в громадському транспорті тільки за наявності сертифікатів про щеплення, негативного результату ПЛР-тестування або ж довідки про одужання.

Що відомо

  • Департамент освіти та науки Запорізької облдержадміністрації рекомендував подовжити канікули у закладах загальної середньої освіти області до 7 листопада. Про це йдеться у протоколі позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької ОДА від 26 жовтня.
  • У зв'язку зі стрімким збільшенням кількості хворих на коронавірус, осінні канікули у школах Запоріжжя продовжили до 7 листопада.

Читайте нас у Telegram

Підписуйтеся на Суспільне Запоріжжя у Viber

На початок