Зеленський ініціював позачергове засідання Ради. Що розглянуть

Зеленський ініціював позачергове засідання Ради. Що розглянуть

Зеленський ініціював позачергове засідання Ради. Що розглянуть
. УНІАН

Президент Володимир Зеленський скликає позачергове засідання Верховної ради на 2 листопада. Нардепи планують ухвалити постанову про нові правила відвідування Ради, а також розглянути бюджетні поправки.

Про це у коментарі Суспільному повідомив спікер Ради Руслан Стефанчук.

За його словами, другого листопада у парламенті розглянуть поправки до бюджету партії "Опозиційна платформа – За життя" та "Батьківщини. Стефанчук сподівається, що це вирішальний процес внесення змін до бюджету.

"Цього тижня ми дійшли попередньої згоди про прийняття постанови, яка буде стосуватися встановлення рівних правил для всіх народних депутатів, гостей парламенту, журналістів щодо відвідування будівлі ВРУ. Я сподіваюся, що завтра на позачерговому засіданні ми приймемо цю постанову і будемо її дотримуватися", – сказав він.

Крім того, на позачерговому засіданні обговорять низку питань, які стосуються протидії COVID-19 та відновленням діяльності Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

13 жовтня Верховний суд ухвалив рішення про скасування Кабміну про затвердження складу НАЗЯВО. 19 жовтня агентство повідомило, що втратило можливість здійснювати свої повноваження і приймати будь-які рішення.

Що відомо

  • Голова комітету Верховної ради з охорони здоров’я Михайло Радуцький анонсував, що Рада 2 жовтня розгляне законопроєкт, який передбачає посилення відповідальності за підробку та використання сертифікатів про вакцинацію та ПЛР-тестів.
  • Нардеп "Слуги народу" Данило Гетьманцев у коментарі Суспільному повідомив, що Рада цього тижня розгляне відставку чотирьох-п'ятьох нардепів.
Читайте також: Яких міністрів планують замінити депутати. Відповідає експерт

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок