В Івано-Франківську автомобіль Audi наїхав на 3-річного хлопчика у візку

В Івано-Франківську автомобіль Audi наїхав на 3-річного хлопчика у візку

В Івано-Франківську автомобіль Audi наїхав на 3-річного хлопчика у візку
. Telegram/патрульна поліція області

31 жовтня приблизно о 18:00 на вулиці Івана-Павла II в Івано-Франківську автомобіль Audi виїхав на тротуар і наїхав на 3-річного хлопчика у візку. За кермом Audi був 36-річний чоловік. Про це Суспільному повідомила речниця патрульної поліції області Христина Мриглід.

"Водій під час їзди пошкодив два припарковані автомобілі: Opel Astra та Opel Vectra, опісля виїхав на бордюр та тротуар, де йшла сім'я. Легковик наїхав візок, в якому сидів 3-річний хлопчик та бабусю. Дитину з легкими травмами ушпиталили в лікарню, жінка від медичної допомоги відмовилася", — каже Христина Мриглід.

Зі слів речниці, чоловік визнав, що під час керування був на підпитку, однак проходити освідчення відмовився як на місці події, так і в медзакладі.

На водія склали протокол за ст. 124 Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майната ч. 1 ст. 130.Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок