"Він би не став вживати наркотики". Депутатка Скороход заявила, що Полякова вбили

"Він би не став вживати наркотики". Депутатка Скороход заявила, що Полякова вбили

"Він би не став вживати наркотики". Депутатка Скороход заявила, що Полякова вбили
. Фото – УНІАН

Народна депутатка від партії "За майбутнє" Ганна Скороход заявила, що депутат Антон Поляков був задушений. Вона не визнає версію слідства про те, що у його організмі виявили сліди димедролу та метадону.

Про це вона сказала в ефірі каналу "Україна 24".

"У якій би ситуації Поляков не знаходився б, він би не став вживати наркотики. Він, навіть, таблетки від головного болю не приймав. А казати про дешевий вуличний наркотик – це смішно. Краще б вигадали історію краще, якщо ви такий бруд ллєте. Враховуючи той об'єм (наркотику – ред.), який виявили у нього в крові, то те про що нам говорили правоохоронці: блювотиння, конвульсії – були б вже через двадцять хвилин (після прийняття наркотику – ред.). Полякова вбили, чомусь ніхто наразі не поясняє борозну на шиї від задухи. Я її особисто бачила", – каже депутатка.

За її словами, вона та Поляков збиралися одружитися у його день народження – обидва були розлучені на момент смерті нардепа.

"І не треба вигадувати нічого, і не треба розповідати нічого про наркотики та ще про якусь біліберду, яку вигадує пан Єнін. Казати, що щось робиться й все буде зрозуміло – це брехня. Нічого не робиться, зі сторони правоохоронних органів окрім брехні та якоїсь інформації про наркотики не поступає", – сказала Скороход.

Народна депутатка стверджує, що правоохоронці не проводили огляд особистих речей Полякова та його мобільного телефону.

"Додому до нас не приходили, про його особисті речі у мене не питали, жодного допиту мене не було. Мене тільки опитали перед моргом, але я була в такому стані, що там і опитувати не було чого. Допиту, те про що говорить Єнін, ніколи не було. Мене не допитували, хоча я на це готова", – додала Скороход.

На думку нардепки, Поляков був вбитий вже в таксі.

Що відомо

  • Вранці 8 жовтня стало відомо про смерть депутата Верховної ради Антона Полякова.
  • Начальник поліції Києва Іван Вигівський заявив, що у ніч з 7 на 8 жовтня Поляков вечеряв у ресторані зі знайомим, після чого йому стало зле у таксі.
  • На засіданні Ради 8 жовтня народні депутати групи "За майбутнє" з трибуни засудили народну депутатку від "Слуги народу" Галину Третьякову за зневажливий коментар про смерть Полякова. Депутати просять відсторонити депутатку від пленарних засідань на 5 днів та зняти з посади очільниці комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.
  • Голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що з офіційного чату парламентської фракції "СН" почали виходити депутати, через те, що повідомлення з чату нібито "зливаються" назовні. Вони почали це робити після скандалу зі скриншотами листування від нардепки Тетяни Третьякової, яка своїми повідомленнями нібито виявила неповагу до померлого екснардепа Антона Полякова ("За майбутнє").
  • 11 жовтня стало відомо, що у крові Полякова окрім алкоголю, знайшли метадон. 26 жовтня стало відомо, що в організмі Полякова, окрім метадону, був димедрол – він підсилює дію наркотику.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок