На Івано-Франківщині у "червоній" зоні працюватиме 10% освітніх закладів

На Івано-Франківщині у "червоній" зоні працюватиме 10% освітніх закладів

На Івано-Франківщині у "червоній" зоні працюватиме 10% освітніх закладів
. Суспільне Карпати

На Івано-Франківщині після уведення "червоної" зони карантину з 30 жовтня зможуть працювати приблизно 10% освітніх закладів. Про це під час брифінгу в облдержадміністрації повідомив керівник департаменту освіти і науки Віктор Кімакович.

За його словами, зараз вакцинувалися вже понад 80% працівників закладів освіти області. Однак в "червоній" карантинній зоні працювати зможуть гімназії та ліцеї, де працівники вакцинувалися на 100%.

"Ситуація міняється динамічно. Фактично щодня. Тому що вакцинація іде прискореними темпами. Всі ми знаємо, що після першої декади листопада будуть відсторонені невакциновані працівники від проведення роботи. Тому темпи вакцинації є позитивними. І я думаю, що в "червоній" зоні більшість закладів все ж таки працюватимуть. У "червоній" зоні без змін будуть працювати дошкільні і початкові школи", — повідомив Віктор Кімакович.

Читайте також

Читайте нас у Telegram: головні новини Івано-Франківщини

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок