Болдвін відвідав поминки загиблої українки Галини Гатчинз

Болдвін відвідав поминки загиблої українки Галини Гатчинз

Болдвін відвідав поминки загиблої українки Галини Гатчинз
. Jim Weber/The New Mexican

Голлівудський актор Алек Болдуїн прийшов на приватний поминальний захід, організований у пам'ять про 42-річну українку Галину Гатчинз, яку він випадково застрелив на знімальному майданчику.

Про це повідомляє The New York Post.

Зазначається, захід відбувся 22 жовтня в місті Санта-Фе (штат Нью-Мексико, США). На ньому були присутні чоловік і син Галини Гатчинз.

Читайте також: Movie gun або імітація пострілу. Ким була українка Галина Гатчинз та чи винен Болдвін у її смерті

За даними видання, у ніч на 24 жовтня 600 представників Міжнародної гільдії кінематографістів встановили в Санта-Фе громадський меморіал в память про українку.

Що відомо

  • 22 жовтня американський актор Алек Болдуїн під час зйомок вестерну випадково поранив режисера та операторку Галину Гатчинз, яка згодом померла у лікарні. У МЗС повідомили, що жінка мала українське громадянство.
  • Голлівудський актор Алек Болдвін заявив, що шокований через загибель українки Галини Гатчинз.
  • Батьки вбитої на знімальному майданчику у США українки Галини Гатчинз вимагають покарати винних.
  • Частина знімальної групи кінофільму "Іржа", під час зйомок якого загинула операторка українського походження Галина Гатчинз звільнилася за день до нещасного випадку через проблеми із безпекою.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок