"Буковина" розгромила "Любомир" з рахунком 4:1

"Буковина" розгромила "Любомир" з рахунком 4:1

"Буковина" розгромила "Любомир" з рахунком 4:1
. Пресслужба футбольного клубу "Буковина"

Футбольна команда "Буковина" обіграла команду-аутсайдера чемпіонату – "Любомир". Гра відбулась у Чернівцях в межах 15-го туру Другої Ліги. Чернівчани забили чотири м'ячі й пропустили один.

Про це повідомляє кореспондентка Суспільного Буковина.

У двох минулих турах чернівецькій команді не вдалось набрати жодного очка. Після двох поразок "Буковина" здобула перемогу у команди, якій за 14 ігор не вдалось перемогти жодного разу.

Чернівецька команда вийшла вперед на 20-тій хвилині. Перший год забив Олександр Логінов ударом головою після подачі Тараса Сивки з кутового.

Через декілька хвилин "Буковина" забила вдруге. 87-ий номер чернівецького клубу Арман Кен Елла підхопив м'яч після подачі Тараса Волинця та відправив м'яч прямо у сітку воріт.

Василь Палагнюк забив третій гол на 30-ій хвилині матчу. Нападник "Буковини" підхопив м'яч після невдалої передачі суперника і пробив по воротах – 3:0.

На 45-ій хвилині м'яч влучив у руку гравця "Любомира" Дмитрія Мельничука, через що арбітр Максим Фірсов призначив 11-метровий. Вдало пробив пенальті Василь Палагнюк. Завдяки цьому нападнику "Буковини" вдалось вийти на перше місце у рейтингу бомбардирів. На його рахунку уже дев’ять забитих м'ячів у цьому сезоні.

У другому таймі футболістам "Буковини" забити гол більше не вдалось. Натомість "Любомир" створив кілька моментів, один з яких закінчився голом. На 65-ій хвилині футболіст команди зі Ставища Микита Комісар відправив м'яч у ворота Івана Пономаренка. Футболісти "Буковини" не погоджувались із забитим голом, оскільки перед атакою суперники порушили правила проти Армана Кена Елли. Втім арбітр порушення не зафіксував і зарахував гол ставищенської команди.

Матч закінчився з рахунком 4:1 на користь чернівчан. Тепер "Буковина" посідає дев’яте місце у турнірній таблиці, маючи в активі 16 очок. Натомість "Любомир" досі не набравши жодного очка за 15 турів залишається на останньому місці.

Наступний матч "Буковина" зіграє вдома із "Чайкою" з Петропавлівської Борщагівки Київської області.

На початок