Смерть Галини Гатчинз: актор Болдвін вперше прокоментував інцидент

Смерть Галини Гатчинз: актор Болдвін вперше прокоментував інцидент

Смерть Галини Гатчинз: актор Болдвін вперше прокоментував інцидент
. АР

Голлівудський актор Алек Болдвін шокований через інцидент, в якому він випадково застрелив українку Галину Гатчинз. Також він запевнив, що співпрацює зі слідством у справі.

Про це він повідомив 22 жовтня у Twitter.

"Не вистачає слів, щоб описати мій шок і засмучення через трагічної події, які забрали життя Галини Гатчинз — дружини, матері та нашої колеги, якою ми захоплювалися. Я повністю співпрацюю з поліцією у слідстві, щоб встановити, як саме сталася ця трагедія", — написав він.

Читайте також: Movie gun або імітація пострілу. Ким була українка Галина Гатчинз та чи винен Болдвін у її смерті

За його словами, він контактує з чоловіком загиблої: "Пропоную свою підтримку йому та його родині. Моє серце болить за її чоловіка, їхнього сина та всіх, хто знав і любив Галину".

Що відомо

  • Американський актор Алек Болдвін під час зйомок вестерну випадково поранив 42-річну режисерку та операторку Галину Гатчинз, яка згодом померла у лікарні. У МЗС повідомили, що жінка мала українське громадянство.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Надсилайте свої фото, відео та новини. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Користувачі акаунтів Google можуть заповнити форму тут. Ваші історії важливі для нас!

На початок